ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εμείς, μια ομάδα εργαζομένων , ανέργων , φοιτητών που ζούμε στη Λακωνία,  αποφασίσαμε να  οργανώσουμε τη Συλλογικότητα  αυτή, γιατί είπαμε Νισάφι πια!

Η οικονομική κρίση , τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε στο πετσί μας,  δεν στάθηκε η μοναδική αιτία για την απόφασή μας. Αν και πότε το σύστημα την ξεπεράσει , μας είναι αδιάφορο. Το  ζήτημα για μας είναι ότι δεν ανεχόμαστε πλέον να ζούμε σαν σκλάβοι με μισθό, εξαναγκασμένοι  σε μία κοινωνία εκμετάλλευσης όπου οι πολλοί παράγουμε τον πλούτο και μία μειονότητα τον νέμεται. Αρνούμαστε την κυριαρχία του κράτους, το οποίο υπάρχει για να προστατεύει και να αναπαράγει την οικονομική μας κατοχή. Την κυριαρχία πάνω στο περιβάλλον που απειλεί να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα. Την φαλλοκρατική, τη ρατσιστική και την εθνικιστική κυριαρχία που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας. Την πολιτιστική, πνευματική και θρησκευτική κυριαρχία, που στοχεύει στην ενσωμάτωση  των καταπιεζομένων.

Δρούμε και παλεύουμε συλλογικά θέλοντας να παρεμβαίνουμε σε κάθε ζήτημα του ταξικού ανταγωνισμού που αναπτύσσεται στην περιοχή μας.

Η συλλογικότητα μας λειτουργεί σε πλαίσιο ισοτιμίας στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις, αντι-ιεραρχικά και με βάση την αρχή της άμεσης δημοκρατίας.

Για την κοινωνική χειραφέτηση και την ταξική αντεπίθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *