Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Ανακοίνωση για τη λήξη της Απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού

Nik_Rwman_THANKS

Ο σύντροφος Νίκος Ρωμανός κέρδισε τις ανάσες ελευθερίας, τις οποίες διεκδίκησε ρισκάροντας τη ζωή του. Ο σύντροφος κατάφερε μια σημαντική νίκη απέναντι στην κυβέρνηση Σαμαρά, τους φασίστες (επίσημους και ανεπίσημους), τους «νοικοκυραίους» και τον όχλο που ξέρναγε χολή καθημερινά για τον αγώνα του. Μια νίκη απέναντι στα ΜΜΕ και την επίσημη προπαγάνδα του κράτους, που για να προστατέψει το κεφάλαιο κατασυκοφάντησε τόσο τον ίδιο, όσο και τους 3 συντρόφους του για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο αγώνας του Νίκου ήταν ένας πολιτικός αγώνας με συγκεκριμένο χαρακτήρα και πρόταγμα, που το όρισε ο ίδιος μέσα από τις επιστολές του. Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε όσο καλύτερα γινόταν σε αυτό.

Παράλληλα όπως δήλωσε και ο ίδιος: «το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του Αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά, πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές».

Σαν συλλογικότητα λοιπόν, είμαστε χαρούμενοι για τον σύντροφο, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, δύναμη και περιμένουμε να τα ξαναπούμε σύντομα στο δρόμο και στους αγώνες.

Όσο οι μηχανισμοί του κράτους και του κεφαλαίου όμως είναι ακόμα εδώ και ισχυροί, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε από αυτές τις μέρες είναι ότι δεν υπάρχει χαμένος αγώνας, το κράτος δεν είναι άτρωτο και με οργανωμένο και διαρκή αγώνα μπορούμε να φτάσουμε στο τελικό στόχο μας, τις ανάσες ελευθερίας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι

11 Δεκέμβρη 2014