Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Παύλο ζεις, όλα τώρα αρχίζουν..

Ο Παύλος Φύσσας είναι πλέον νεκρός. Τον σκότωσε με 2 μαχαιριές πληρωμένος χρυσαυγίτης ξημερώματα Τετάρτης 18/9 στη γειτονιά της Αμφιάλης στο Κερατσίνι.

Γιός εργάτη, εργάτης ο ίδιος, αντιφασίστας, μουσικός, νέος άνθρωπος.

Ότι έχει αρχίσει εδώ και καιρό η νεοναζιστική οργάνωση της Χ.Α., με την ανοχή της κυβέρνησης, αφού σαν μακρύ χέρι του συστήματος λειτουργεί, κορυφώνεται πλέον με την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου. Το σύστημα στοχοποιεί πρώτα τους μετανάστες, μετά τους ρομά, ορύεται στην TV για τα “δύο άκρα”, χτίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης, θέλει να “ανακαταλάβει τις πόλεις μας”, ξεφτυλίζει οροθετικές γυναίκες, χτυπάει αγωνιστές, αντιφασίστες, εργάτες και τελικά, σε μία δύσκολη απεργιακή εβδομάδα με τους καθηγητές στους δρόμους, δολοφονεί έναν νέο άνθρωπο.

Εδώ και καιρό λέμε ότι ο φασισμός έρχεται αργά ή γρήγορα για όλους. Όσοι λοιπόν τους ψηφίσανε, χαρήκανε με τους ψευτοτσαμπουκάδες των νεοναζί βουλευτών, τα μπραβιλίκια και τα πογκρόμ καιρός είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δικαιολογίες του τύπου “δεν ήξερα” έχουν πάψει να είναι ανεκτές. Όλοι αυτοί, μαζί με το σύστημα και το κεφάλαιο, που πάντα είχε σχέσεις με το παρακράτος, οπλίζουν το χέρι του κάθε τραμπούκου/νεοναζί.

Με την ανοχή τους να ξέρουν ότι είναι συνυπεύθυνοι. Όσο επιλέγει η κοινωνία να βάζει το κεφάλι στην άμμο, να θεωρεί ότι δεν την αφορά το πρόβλημα, τόσο πιο κοντά της θα έρχεται.

Για μας πλέον τα πράματα είναι ξεκάθαρα όσο ποτέ άλλοτε.

Μηδενική ανοχή στα νεοναζιστικά σκουλήκια και σε όσους τους ανέχονται/υποστηρίζουν, ψηφοφόρους ή μη.

 Τιμή για πάντα στον Αντιφασίστα Παύλο Φύσσα

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

  Ανακοίνωση της Συλλογικότητάς μας