Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

ΤΟ “SUCCES STORY” φέρνει την «Χρυσή Χούντα» που θα στα φάει όλα ! !

Ψήφισμα από την Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας (Μολάοι) – 21/8/2013

Η Κυβέρνηση με στόχο την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές μέχρι τον Νοέμβρη ,εφαρμόζει σε όλα τα κοινωνικά πεδία την “Ατζέντα της Χ.Α” και κάνοντας επίδειξη δύναμης εφαρμόζει κλίμα τρομοκρατίας και ως νέα Παπαδοπουλική Χούντα οδηγεί τον “Έλληνα Ασθενή” στο χειρουργείο της “Χρυσής Χούντας” και του Success Story των πολυεθνικών! Το παιχνίδι  είναι στημένο από παντού. Θέλουν εκμεταλλευόμενοι την αύξηση του πρωτογενούς πλεονάσματος που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εξωφρενικά υψηλή αύξηση της φορολογίας, να εμφανίσουν την πλασματική εικόνα του ότι η οικονομία αρχίζει να πηγαίνει καλά και να επωφεληθούν και από ένα πιθανό νέο κούρεμα του Δημόσιου Χρέους μετά από τις επερχόμενες γερμανικές εκλογές, για να πλασάρουν στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό της Χώρας το “Success Story”!

ΑΣΛ-ΜΟλάοι 

  Φυσικά, δεν φτάνει η πλασματική ωραιοποίηση της οικονομίας των αριθμών και όχι των ανθρώπινων αναγκών . Πρέπει το “μαγαζί” να είναι “νοικοκυρεμένο” και “καθαρό” από κάθε άποψη . Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται το χτύπημα των καταλήψεων στην Πάτρα , η Αστυνομοκρατία και η μαζική τρομοκράτηση των κατοίκων στο Περιστέρι αμέσως μετά την κηδεία του άδικα δολοφονημένου Θανάση (από την φτωχοποίηση που προκαλεί η οικονομική πολιτική ), η υιοθέτηση στο Υπουργείο Υγείας της γραμμής της Χρυσής Αυγής , η οργανωμένη από τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ εξέγερση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα ( εντελώς τυχαία  ανακοίνωσαν στους έγκλειστους -αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου την παράταση της κράτησής τους, την ίδια ακριβώς στιγμή που ο Πρωθυπουργός ζητούσε έξτρα κονδύλια από τον Ομπάμα για την αντιμετώπιση της “λαθρομετανάστευσης”!!!) , το κλείσιμο Σχολείων και Νοσοκομείων σε όλη την Χώρα , η εξώθηση των εκπαιδευτικών να γίνουν οι νέοι “δηλωσίες” μέσα από την “εθελούσια δήλωση συμμετοχής”  τους στην κινητικότητα ,το “προαναγγελθέν” οριστικό κλείσιμο της ΕΡΤ  και, γενικότερα, η με κάθε μέσο επιβολή του κοινωνικού αυτοματισμού και εκφασισμού !
“ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” που παίζονται πάνω στο ξεπούλημα της Δημόσιας (Λαϊκής) περιουσίας , πάνω στο ξεπούλημα των πετρελαίων και του ορυκτού πλούτου , πάνω στην επιβολή του “ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ” και γενικότερα πάνω στην χάραξη του “ΝΕΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ” της Νοτιανατολικής Μεσογείου !!!!
Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή ! Το θέμα δεν αφορά μόνο τους αναρχικούς, τους “άνομους”, τους μετανάστες, τους οροθετικούς, τους – και καλά -“χαραμοφάηδες” Δημόσιους υπάλληλους κλπ !

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

   Όποιος και όποια, υπό τις παρούσες συνθήκες , εξακολουθεί να γίνεται, μέσα από τη σιωπή και την απραξία του , ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που κυβερνά τον τόπο , θα υποστεί ,και δικαίως τις συνέπειες!
Η “Χρυσή Χούντα του success story” έχει στόχο να επιφέρει την μόνιμη “Μεξικανοποίηση” του Λαού και της Χώρας!
Στο Μεξικό μετά το ΔΝΤ σημειώνεται  “ανάπτυξη” της οικονομίας με πάνω από το 80% του πληθυσμού να ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ !
Είναι η στιγμή να αναρωτηθείς ανθρωπάκο που τους υποστηρίζεις, ψηφίζεις, ανέχεσαι και αναπαράγεις τον φασισμό τους !
Είναι η στιγμή να αναρωτηθείς αν πραγματικά χωράς στο 20% που θα καταφέρει να “επιβιώνει” στην Νέα Τάξη Πραγμάτων !
Αλλά και αν ακόμα “χωράς”, θες πραγματικά να ζήσεις σε “αποστειρωμένες” γειτονιές με κάμερες και σεκιουριτάδες έξω από τα “καθαρά και ασφαλή Μπλοκ” και τα παιδιά σου να πηγαίνουν σε “καθαρά ” σχολειά με χρυσαυγίτες και ιδιώτες μπράβους και  ηλεκτροφόρα σύρματα περίφραξης να τα φυλάνε όπως στο Μεξικό ???
Αν συνεχίσεις να μην κάνεις τίποτα ενάντια σ’ όλα αυτά, αν συνεχίζεις να “ζεις” στο πλασματικό κόσμο του Φατσοβιβλίου και του διαδικτύου και απλώς να σχολιάζεις (λες και συμβαίνουν αυτά  σε “άλλη χώρα” ), ή, αν συνεχίζεις να παραμένεις ΑΠΡΑΚΤΟΣ περιμένοντας να “σωθείς” από κάποιον “νέο πολιτικό ψευτομεσσία” … ένα είναι σίγουρο !

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

  Αν εξακολουθήσεις να «σέρνεσαι» και να τους γλύφεις για να την βγάλεις λίγο καιρό παραπάνω, αν συνεχίσεις αντί για την ανθρώπινη αλληλεγγύη να αναπαράγεις την απάνθρωπη αδιαφορία απέναντι στον «άλλο», αν συνεχίσεις να συγχέεις την περιουσία σου με την ουσία σου και να προτιμάς μια ατιμασμένη και εθελόδουλη επιβίωση από μια ελεύθερη και αξιοπρεπή ζωή … δένεις ο ίδιος την θηλιά γύρω απ’ τον λαιμό σου.
Αν συνεχίσεις να πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και να προσπαθείς να σκοτώσεις εν τη γενέσει της κάθε απόπειρα κοινωνικής απελευθέρωσης και αυτοδιαχείρισης ,θα κουβαλάς το πτώμα του παλιού κόσμου στο μυαλό και στην καρδιά σου και έτσι αναπόφευκτα θα υποστείς τη σήψη του!
Πρώτα θα αδιαφορείς για τους «άλλους» που θα παρουσιάζει το σύστημα σαν υπαίτιους της κρίσης, τους λογής –λογής «τζαμπατζήδες» ,  «άνομους και «λαθραίους». Μετά θα σε κάνουν ρουφιάνο, καταδότη , ελεγκτή των υποτιθέμενων κακών. Θα σου οπλίσουν το χέρι γιατί δεν θα «πηγαίνει άλλο» και θα πρέπει επιτέλους να πάρεις το «νόμο»στα χέρια σου για να καθαρίσει επιτέλους η χώρα !
Όταν θα έχεις βάψει τα χέρια σου με το αίμα των αδελφών σου που θα έχεις πειστεί ότι σου εμπόδιζαν την επιβίωση, όταν θα έχεις σκοτώσει μέσα σου και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς και θα έχουν καταφέρει οι δυνάστες σου να σε κάνουν τελείως άβουλο και πειθήνιο όργανό τους, τότε θα χάσεις και τα τελευταία σου υλικά αγαθά: το «σπιτάκι», τη «δουλίτσα», τα «λεφτουδάκια» κ.λπ., και τότε θα
ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ανθρωπάκο, και δεν θα φταίνε αυτά, αλλά εσύ που θα τους έχεις διδάξει με το παράδειγμά σου την Αντικοινωνικότητα, την Ιδιοτέλεια, τον Παρτακισμό και τελικά τον Κανιβαλισμό και την Ανθρωποφαγία!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ  !
Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΥΠΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ !
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ / ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ !

Πηγή: http://plateiamolaon.wordpress.com