Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Σε Ελλάδα και Τουρκία ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία

Τέσσερις κομμουνιστές, πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ελληνικές φυλακές και υπάρχει γι’ αυτούς αίτημα για την έκδοσή τους από Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία.

Το “έγκλημα” που τους καταλογίζεται από τις χώρες αυτές είναι η πολιτική τους δράση. Οι Ahmet Düzgün Yüksel, Erdoğan Çakır και Hasan Biber (μαζί τους κάνει απεργία πείνας ως συμπαράσταση και ο Μehmet Υayla) κατηγορούνται ότι βοήθησαν επαναστατικές οργανώσεις που συμμετέχουν στο αντάρτικο πόλης ενάντια στο φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας.

Οι 4 φυλακισμένοι αγωνιστές βρίσκονται σε απεργία πείνας αορίστου χρόνου από τις 24 Σεπτέμβρη ενάντια στις άδικες δικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και με αίτημα τη μη έκδοσή τους.

Το κράτος της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε αθρόες προσαγωγές και συλλήψεις Τούρκων και Κούρδων κομμουνιστών επί του εδάφους του. Η αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής του κράτους έχει ως αφετηρία την παράδοση του Οτσαλάν και φτάνει μέχρι τις πρόσφατες εκδόσεις αγωνιζόμενων από την Τουρκία.

Η επίθεση του κράτους στους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία και οι “αντιτρομοκρατικές” ενέργειες της κυβέρνησης εντάσσονται στο σχέδιο γενικευμένης καταστολής των κοινωνικών αντιστάσεων και ενώ στην Ελλάδα ήδη μετράμε πολιτικούς κρατούμενους.

Υποστηρίζουμε τα αιτήματά τους. Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών.

Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι

Κείμενο αλληλέγγυων στους απεργούς πείνας από τις φυλακές, Α πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού