Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Καλώς ήρθατε στην εποχή της νέας Υ.ΕΝ.Ε.Δ.

Τρίτη – 11 Ιούνη: Η κυβέρνηση με μια ακόμα επίδειξη ψευτομαγκιάς και αυταρχικότητας αποφάσισε και διέταξε να μείνουνε στο δρόμο 2656 οικογένειες σε μία νύχτα, κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση με το πρόσχημα της πάταξης της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Σύμμαχο σε αυτή την απόφαση βρήκε για άλλη μια φορά τα πιστά σκυλιά της, τη δήθεν “αντισυστημική” ΧΑ. Το όποιο, “δήθεν” δημοκρατικό, προσωπείο καταρρέει, οι μάσκες πέφτουν και η οικονομική χούντα που κυβερνά τον τόπο σχεδόν 1 χρόνο τώρα, δείχνει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο. Καθημερινά λοιπόν η επίθεση κράτους και κεφαλαίου εντείνεται διαρκώς σε όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, με απώτερο σκοπό τη διαιώνιση αυτού του σάπιου συστήματος.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση δεν ήταν αυτή που θέλουμε να έχουμε στην κοινωνία που οραματιζόμαστε. Σε αυτή την κοινωνία, εξάλλου, δεν θα είναι κρατική, θα είναι λαϊκή. Πραγματικά, δεν μας ενδιαφέρει εάν η ΕΡΤ θα παραμείνει κρατική η ιδιωτική (το ένα χέρι νίβει το άλλο ούτως ή άλλως). Δε μας ενδιαφέρει το αν θα απολυθούν τα φερέφωνα των μεγαλοαστών, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και καρεκλοκένταυροι, τα παπαγαλάκια της εξουσίας και των εργολάβων μεγάλων και μη, μας ενδιαφέρει όμως ο αγώνας των φτωχομεσαίων εργαζομένων της, που μετά από τη νέα αστικοκρατική επίθεση θα μείνουν στο δρόμο και θα σταθούμε αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό τους.

Προχθές ήταν οι επιστρατευμένοι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, χτες οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΙ;;;

Όταν κράτος και κεφάλαιο δείχνουν τον επόμενο εχθρό σου πρέπει να πάρεις θέση.

Τέρμα στην απάθεια και στις αυταπάτες ή με το Κεφάλαιο ή με τους Εργάτες.

Ας αυτοοργανωθούμε όλοι/ες μέσα από συνελεύσεις γειτονιάς, σωματεία βάσης, αντιφασιστικούς πυρήνες, απεργιακά ταμεία, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και να παλέψουμε για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!

Για την Ταξική Αντεπίθεση και την Κοινωνική Χειραφέτηση

Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι

Σπάρτη – Ιούνης 2013ERT