Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Αλληλεγγύη στον διωκόμενο αναρχικό Θοδωρή Σίψα

Ο Θοδωρής Σίψας, ένας εργαζόμενος στις ταχυμεταφορές, ήταν ένας από τους χιλιάδες απεργούς – διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πανεργατική απεργία και την συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του 1ου  Μνημονίου στις 5 Μάη του 2010.

Εκείνη τη μέρα συνέβη και ο εμπρησμός του υποκαταστήματος της τράπεζας “Μάρφιν”(στην οδό Σταδίου) με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 3 υπαλλήλων της τράπεζας από ασφυξία.

Η ένταξη του Θ.Σίψα στον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι αυτό που χρειαζόταν ώστε να του χρεωθούν από τον κρατικό μηχανισμό οι παραπάνω θάνατοι. Η υπόθεση του διωκόμενου συντρόφου είναι μια εξόφθαλμη περίπτωση κατασκευής ενόχων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, προκειμένου να στοχοποιηθούν για τις πολιτικές τους ιδέες αγωνιστές, άνθρωποι που αντιστέκονται στην εξαθλίωση και τον εκφασισμό της κοινωνίας, προκειμένου να τρομοκρατηθούν όσοι σκέφτονται να δράσουν στο μέλλλον εκτός των πλαισίων της αστικής δημοκρατίας των τραπεζών και του κεφαλαίου.

Οι αγωνιστές έμπαιναν, μπαίνουν και θα μπαίνουν στο στόχαστρο μηχανισμών καταστολής εξαιτίας της πολιτικής τους ταυτότητας, για όσο καιρό υπάρχει κράτος και καπιταλισμός.

Ως πολιτική συλλογικότητα θα υπερασπιζόμαστε κάθε σύντροφο/αγωνιστή που μπαίνει στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον σύντροφο και απαιτούμε την άμεση απόσυρση των κατηγοριών και την παύση της ανυπόστατης δίωξης του.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Κείμενο του συντρόφου για την υπόθεσή του.

Ενημερωτικό video:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=REKCd1asKe4&w=560&h=315]