Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Με αφορμή την πρόσφατη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, του Χριστόδουλου Ξηρού, η κυβέρνηση εξαπέλυσε ένα νέο κύκλο διώξεων κατά των αναρχικών/αντιεξουσιαστών αγωνιστών. Με το πρόσχημα λοιπόν της δήθεν παροχής βοήθειας στον καταζητούμενο Χ. Ξηρό κάνει συνεχείς εφόδους σε σπίτια, προσαγωγές και εν τέλει συλλήψεις, με αστεία ευρήματα, κυρίως μέσα αυτοπροστασίας σε διαδηλώσεις και απέναντι σε επιθέσεις από φασίστες/νεοναζί, δεκάδων ατόμων έως τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το κράτος λοιπόν ξαμολάει γι’ άλλη μια φορά τα πιστά σκυλιά του (ασφάλεια, αντιτρομοκρατική) μπάτσους όλων των ειδών και επιτίθεται. Επιτίθεται στο πλέον αγωνιζόμενο/αντιστεκόμενο κομμάτι της κοινωνίας. Σ’ αυτό το κομμάτι που δεν σκύβει το κεφάλι και αντιστέκεται με κάθε μέσο σε κράτος και κεφάλαιο.

Ο στόχος είναι διττός και ξεκάθαρος όσο ποτέ άλλοτε. Απ’ τη μια να κάμψει την αντίσταση του Α/Α κινήματος και από την άλλη να τρομοκρατήσει όλη την υπόλοιπη κοινωνία και όσους σκέφτονται (πιθανόν) να αντιδράσουν στο μέλλον. Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας κάμψουν είναι βαθειά νυχτωμένοι.

Η Αλληλεγγύη που έχει αναπτύξει το Α/Α κίνημα μέσα απ’ την πολύχρονη/πολύμορφη δράση του είναι ισχυρή και θα δώσει άμεσα τις απαντήσεις που αρμόζουν στο κράτος και τα τσιράκια του.

Ως συλλογικότητα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους διωκόμενους συντρόφους.

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

 Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι